Företaget

 

Gardinfabriken är ett företag inom textil miljö. Vår kärnverksamhet består av sömnad och försäljning av måttanpassade inredningstextilier, och tillhörande skensystem för det offentliga rummet.

Textil

 

Hos oss hittar ni textilier med snygg design från ledande gardintillverkare. Vi har det senaste kollektionerna. Vi säljer även tyger för speciella förhållanden, vi har flamskyddade, mörkläggande, ljud/värmedämpande samt även textil mot lukt/antibakteriella miljöer.

Sömnad

 

Vi har egen produktion i Limmared. I fastigheten finns en stor och modern maskinpark.
Våra duktiga och erfarna sömmerskor utför all förekommande sömnad och även specialsömnader enligt förfrågan.

Vi samarbetar med välkända företag på marknaden, och har ett starkt nätverk av gardintillverkare, inredningsföretag och arkitekter.

Skensystem

 

Vi har skensystem för alla utrymmen som anpassas efter era behov. Våra aluminiumskensystem går att få manuella med eller utan lindrag eller utrustade med motordrivna system.


Ta kontakt med oss, om du har frågor gällande våra system, vi har även övriga system, som går att få enligt förfrågan.

Montage

 

Våra duktiga och erfarna inredningsmontörer hjälper er att förvandla och försköna era offentliga utrymmen. Vi arbetar rikstäckande och utför även jobb utanför Sverige.

Inredningsprodukter

 

Hos Gardinfabriken hittar ni även inredningsprodukter såsom lamellgardiner, träpersienner, rullgardiner, mörkläggningssystem och markiser.